Monday, January 12, 2009

doakan aku

Asslamualaikum semua...
Dah lama rasanya aku xupdate blog nie.. Bukan apa, sebenarnya banyak perkara yang telah berlaku dalam diari hidup aku nie, Dan pengalamana ini akan aku jadikan sebagai pedoman dan pengajaran dalam aku menjalani sisa langkah yang masih berbaki ini, Apapun, aku akan menyambung mempamerkan foto-foto hasil kerja aku kat blog nie. Kepada blogger semua, doakan aku supaya kuat untuk menjalani ujian dan dugaan ini semua. Aku akan terus menghargai kalian.....

6 lense menaip:

Nik Muhammad Hafiz said...

salam kepada rakan sephotographer...sorry aku ambik masa lama untuk sedar kau punyer comment kat gambar nenek aku..hahaha...bukan apa..i dont really know my ways around in blogspot..so bila org hantar comment pun..aku tak sedar...anyhoo...pictures yang letak cantik² and i can see that u like to edit the pictures as well...and aku tengok equipment kau pun best best...kau buat freelance atau ada tied up dengan company mana²? kalau kau berminat nak join shooting...nanti kalau ada event aku ajak..in the mean time...kalau nak tanya apa apa atua nak dapat fast reply..sms jer aku 013-2107138 kengkadang kat blog nieh bukan hari hari aku masuk..till then...ciao...

kEy said...

g0 g0 chaiy0k \\0.0// gambate

skatype said...

salam semua..
insyallh..
cayoks cayoks.
doakn aku ea..
moga ALLAH rahmati kalian..

ZuE ZuLaiNa said...

thanks follow my blog... :)

aku A C A P ;DD said...

hehey!

skatype said...

salam A C A P..
thanks cos dropping my blog..
keep on touch yea..


Blogspot Templates by Isnaini Dot Com and Wedding Bands. Powered by Blogger